Wie ben ik

Mijn naam is Latoya de Vries en ik ben de eigenaresse van Schoonheidssalon Latoya. Al op jonge leeftijd vond ik het interessant om crèmepjes uit te proberen en het experimenteren met make-up vond ik maar wát leuk. Het was dan ook snel duidelijk dat ik een opleiding tot schoonheidsspecialiste wilde volgen. In 2012 behaalde ik mijn niveau 3 diploma en een jaar later mocht ik mijn diploma “schoonheidsspecialiste niveau 4” ontvangen.

Ik besloot ervaring op te doen bij verschillende professionele bedrijven en tot op de dag van vandaag ontwikkel ik mijn kennis en vaardigheden door cursussen te volgen. Drie jaar geleden opende ik mijn eigen schoonheidssalon in Ruinen, bij mijn ouders. Een paar avonden in de week kwamen mensen bij mij om bijvoorbeeld hun wenkbrauwen te epileren, benen te harsen of voor een gezichtsmassage. In het begin bestond mijn klantenkring vooral uit kennissen of familie, maar al snel breidde dit uit tot een veel groter netwerk.

Eind 2017 verhuisde ik naar Koekange, om daar te gaan samenwonen met mijn vriend, Lars. Ook de salon verhuisde mee. Een soort nieuw begin dus, waarbij ook een nieuwe website hoort. Hoewel ik nu ongeveer twee avonden en een dag in de week werk, hoop ik dit in de toekomst uit te breiden. Een eigen salon is namelijk altijd mijn grote droom geweest.

Een gezonde huid maakt mensen zelfverzekerder en een massage kan pijnklachten dragelijker maken. Een klant stralend de salon uit zien lopen, maakt mijn werk zo mooi. En natuurlijk vind ik het ook heel gezellig om tijdens de behandelingen een praatje te maken. 🙂