Hydrating Face Treatment á 50 minuten €45,00 / á 75 minuten €65,00

Bij vrijwel iedereen is er sprake van een vochtarme huid. Een vochtarme huid kan trekkerig en ruw aanvoelen. In tegenstelling tot een droge huid mist een vochtarme huid geen vet, maar juist vocht. Een tekort aan vocht kan ervoor zorgen dat de huid er dof en niet soepel uitziet. Ook krijgen mensen met een vochtarme huid sneller droogtelijntjes en fijne rimpeltjes. 

epileren – reinigen – deep clean – fruitzuren – doorbloedingsmasker – hyaluron vliesmasker – massage met transparant collageen mask – serum – oog + gezichtscrème.


 Vitamine Boost Treatment á 50 minuten €45,00 / á 75 minuten €65,00

Een echte Beautyboost voor de huid. Het doel tijdens deze behandeling is de weerstand van de huid te versterken en de eerste lijntjes tegen te gaan. 

epileren – reinigen – deep clean – comedo mutilat – vitamine B5 serum – massage met bindweefsel crème – oog masker – vitalis mask vitamine E – serum – oog + gezichtscrème.


Detox Your Skin á 50 minuten €45,00 / á 75 minuten €65,00

Ontgiftende behandeling voor elke huid. Deze behandeling ondersteunt het cel ontgiftingssysteem waardoor de huid diep gereinigd wordt. De behandeling bevat anti-oxidanten om de huidcellen te beschermen. Het evenwicht in de talgproductie wordt hersteld en de huid wordt aanzienlijk verbeterd.

epileren – reinigen – deep clean – ontgiftend masker – nano serum – serum vitamine C – modelling masker – oog + gezichtscrème.


Ben jij tussen de 10 en 20 jaar? Dan is dit de meest geschikte behandeling voor jou. Door de jaren heen veranderd de huid ontzettend, vaak in de pubertijd wordt de huid wat vetter, dat komt door een verhoogde talgproductie. Hierdoor kunnen er verstopte poriën en mee-eters ontstaan. Door je huid nu zo af en toe te laten behandelen, voorkom je de meeste huidproblemen voor als je ouder word.

epileren – reinigen – scrub – onzuiverheden verwijderen – masker  – crème.


Purus behandeling 35 á 40 minuten €40,00

Het probleem acne komt het meest bij jonge mensen voor. Deze behandelingsmethode is mild en natuurlijk. Het is vooral gericht op het zuiveren van de huid, op een milde wijze. Per persoon wordt er een advies op maat gemaakt, ook voor thuis.


Let op, zeker wat betreft huidproblemen is een schoonheidsspecialist niet alleen voor dames; ook heren en jongens hebben baat bij de adviezen van een gediplomeerd schoonheidsspecialist.

Plan uw afspraak in via onderstaande link:

https://SchoonheidssalonLatoya.boekingapp.nl

foto2